понеділок, 25 липня 2022 15:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Стало відомо, чим займається коханка Путіна Кабаєва

Стало відомо, чим займається коханка Путіна Кабаєва
На гімнастку Аліну Кабаєву наклали санкції, вона перебуває у Москві. Фото: eastnews.ua

Російська гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента РФ Володимира Путіна, після накладення санкцій сидить у Москві.

Після повномасштабного вторгнення Росії в Україну вона лише раз була на публіці. Це був захід її спортивного фонду, каже співробітник Фонду боротьби з корупцією Руслан Шаведдінов в ефірі Freeдом.

"Вона на ньому з'явилася. З дітьми позаймалася, посвітила перснем з діамантом на пальці і зникла", – каже він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італія заарештувала розкішну суперяхту "Шехерезада", яку пов'язували з Путіним

Вона розуміє, що летіти до Швейцарії їй не бажано.

"Коли розбираєшся з нерухомістю Кабаєвої, все одно помічаєш цього слона в кімнаті. Я кажу про яхту, яку Путін назвав на честь коханої - Шехерезада. Це було прізвисько Аліни в спортивні роки", – додав Шаведдінов.

Ексдепутатка Держдуми РФ Аліна Кабаєва народила від Путіна двох синів, повідомляли швейцарські ЗМІ. Перший хлопчик, а за іншими даними - двійнята, народився 2015 року. Другий - 2019-го.

Офіційно відомо про двох доньок Путіна від першого шлюбу з Людмилою Шкребнєвою - Марію та Катерину. Обидві молодші за Кабаєву. Про роман Путіна з гімнасткою говорять з 2007-го.

Сполучені Штати Америки запровадили санкції проти доньок президента РФ.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, чим займається коханка Путіна Кабаєва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі