неділя, 10 квітня 2022 23:12

Супутники показали скупчення винищувачів РФ біля українського кордону
2

На аеродромі російського міста Воронеж зафіксували скупчення винищувачів, які можуть бути задіяні у бомбардування України.

Про це свідчать супутникові знімки, оприлюднені Orion Intel у twitter.

"Супутникові знімки від 9 квітня показують щонайменше 32 винищувачі варіанту Flanker та один Іл-76 серед інших літаків на аеродромі "Малишево" у Воронежі", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частина російської авіації змінила дислокацію - "Схеми"

"Малишево" - одна з найбільших авіабаз, розташованих у безпосередній близькості від кордону з Україною. Там дислокується 47-й окремий змішаний авіаполк. Від бази до Харкова відстань трохи більше 300 км.

У 2013 році на аеродромі розпочався ремонт. Нещодавно його завершили. За даними дослідників, авіабаза може бути основною для російських літаків, які бомбардують Україну.

Російські війська щодня здійснюють авіанальоти на українські міста. Сили ППО України перехоплюють ворога. Протягом 9 квітня уразили щонайменше 13 повітряних цілей загарбника.

Із початку війни Росія втратила в Україні майже 300 літаків і вертольотів. Також українські воїни ліквідували близько 19,3 тис. окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Супутники показали скупчення винищувачів РФ біля українського кордону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі