вівторок, 05 грудня 2017 13:31

Спецпрокурор вимагає від Deutsche Bank дані Трампа

Спецпрокурор вимагає від Deutsche Bank дані Трампа
Дональд Трамп. Фото: vgolos.com.ua

Німецький банк Deutsche Bank у судовому порядку зобов'язують надати інформацію про фінансові дії Дональда Трампа, президента Сполучених Штатів Америки.

Deutsche Bank AG отримав повістку від Роберта Мюллера, спеціального американського прокурора, з вимогою до банку надати дані про усі операції, які пов'язані з президентом, передає Bloomberg. Це означає, що стрімко розвивається розслідування Мюллера щодо втручання Росії у вибори в США.

Тому Мюллер вимагає, щоб найбільший кредитор у Німеччині поділився даними про фінансові транзакції Трампа. Офіційно цю інформацію не оголошували, хоч цю повістку отримали ще кілька тижнів тому.

Як стало відомо, під прицілом не тільки активи Трампа, а й усієї його родини. Deutsche Bank цю інформацію коментувати відмовився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трампові сказали притримати свій Twitter

Команда Мюллера також проводить допити працівників Білого дому, серед яких Райнс Прібус, екс-голова апарату, Шон Спайсер, колишній речник, та Джозеф Келлог, радник президента США з національної безпеки.

Екс-радник Дональда Трампа з питань національної безпеки Майкл Флінн пообіцяв спецпрокурору Роберту Мюллеру, який розслідує можливе втручання Росії в президентські вибори в США 2016 році, повне сприяння слідству.

Зараз ви читаєте новину «Спецпрокурор вимагає від Deutsche Bank дані Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі