пʼятниця, 28 вересня 2018 16:14

Сусіди викликали поліцію через декорацію на Гелловін

Сусіди викликали поліцію через декорацію на Гелловін
Прикраса на вікні налякала сусідів. Фото: nypost.com

Гелловінська декорація мешканців будинку у американському штаті Північна Дакота налякала сусідів і вони зателефонували 911.

Мешканці написали на вікні свого будинку "Help me" - "Доможіть мені" таким чином, що нагадувало напис кров'ю, повідомляє WDAY.

Господарка будинку Беккі Магс і її чоловік почали отримувати дзвінки від сусідів протягом минулих вихідних. Ті питали, чи у них все гаразд. Один із сусідів Джей Томас подзвонив копам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція назвала найнебезпечніші райони Києва, і це не Троєщина

"Прикрасили будинок раніше. До того ж 31 жовтня - це річниця нашого весілля", - розповідає подружжя. Беккі каже, що Гелловін - її улюблене свято.

"Вийшов на вулицю і побачив вікно сусідів із таким написом. Зазвичай фіранки затулені. Що там відбувається, подумав я", - пригадує Джей.

Поліцейські поставилися з гумором до прикраси. Посміялися з випадку і дозволили залишити, каже пара.

Новою розвагою дорослих стало робити дітей невидимками. Користувачі соцмереж розігрують своїх молодших братів і сестер. Вони переконуючи дітей, що ті стали невидимими. Діти вірять і лякаються.

Зараз ви читаєте новину «Сусіди викликали поліцію через декорацію на Гелловін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі