четвер, 12 серпня 2021 10:08

Собаки врятували з води 14 людей

Собаки врятували з води 14 людей
Собаки витягли з води три родини. Фото: ANSA

В Італії собаки-рятувальники витягли з води 14 людей. Це члени трьох родин, яких течія віднесла далеко в море.

Випадок стався на вихідних у прибережній зоні між пляжами Сп'яджа дель Анголо та Лідо Альтамареа в муніципалітеті Сперлонго, розташованому між Римом та Неаполем, повідомляє ANSA.

Родини відпочивали на морі на надувних матрацах та інших плавзасобах приблизно за 100 м від берега. Серед них було вісім дітей від 6 до 12 років.

Несподівано здійнялися сильні хвилі, течія почала зносити їх у море. Самостійно гребти в напрямку берега не вдалося. Люди перелякались і почали кликати на допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Талановитий собака вміє ходити по канату з зав'язаними очима

Стороння дівчина на пляжі зрозуміла, що щось трапилось, і побігла кликати рятувальників зі станції, розташованої неподалік.

Витягати відпочивальників на берег відправили трьох рятувальних собак-лабрадорів: 4-річного Ероса, 7-річну Мію та 5-річну Міру. За 20 хв. вони доставили всіх на пляж.

Після повернення собак вітали оплесками.

У Львові відбувся парад собак, які разом зі своїми господарями брали участь у війні на Донбасі.

Подію провели в "Парку культури" в межах проєкту "Календар війни". У параді, зокрема, взяли участь собаки з Державної прикордонної служби, поліції, Збройних сил та Нацгвардії. Усього було 15 чотирилапих.

Зараз ви читаєте новину «Собаки врятували з води 14 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі