пʼятниця, 06 листопада 2020 15:14

Секретна служба посилює охорону Байдена - ЗМІ

Секретна служба посилює охорону Байдена - ЗМІ
Кандидат у президенти США Джо Байден. Фото: Reuters

Секретна служба США надсилає додаткову групу охоронців до штабу кандидата у президенти США Джо Байдена у штаті Делавер. Про це повідомляє The Washington Post.

Таке рішення було ухвалене у зв'язку з намірами Байдена зробити важливу заяву сьогодні, 6 листопада. Ймовірно, у штабі Демократичної партії очікують, що сьогодні він офіційно стане новообраним президентом США після підрахунку голосів у останніх штатах.

Зазначається, що надіслана додаткова охорона все ще відповідає тому рівню охорони, якою користується обраний президент США. Зазвичай Секретна служба значно посилює охорону новообраного президента після оголошення його переможцем.

У самому відомстві відмовилися коментувати цю інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп готується розпочати другий термін достроково, навіть без перемоги - ЗМІ

У США все ще підбивають підсумки виборів 3 листопада, на яких американці обирали президента. Підрахунок голосів у ключових штатах може затягнутися до наступного тижня. За словами працівників виборчої кампанії, визначення підсумкових результатів виборів може зайняти ще кілька днів.

Зараз ви читаєте новину «Секретна служба посилює охорону Байдена - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі