середа, 09 вересня 2020 10:53

Ще один член координаційної ради "зник із радарів"

Ще один член координаційної ради "зник із радарів"
Член Координаційної ради Максим Знак не виходить на зв'язок. Фото: cnbc

Член президії Координаційної ради Білорусі Максим Знак 8 вересня перестав виходити на зв'язок. Його мобільний телефон відключено, а дзвінки в месенджерах не проходять.

Його соратник, опозиціонер Павло Латушко заявив, що спілкувався зі Знаком напередодні вночі, повідомляє "Інтерфакс".

"Останній раз ми спілкувалися близько 00:00. Відтоді більше не зв'язувалися", - сказав він.

Крім того, прессекретар виборчого штабу Віктора Бабарика Гліб Германчук додав, що останнє повідомлення від Знака було: "Маски".

"У Максима мало бути інтерв'ю в зумі, але він не вийшов на зв'язок. Я йому подзвонив, він вимовив фразу: "Схоже, хтось до нас прийшов", відключився і написав слово "маски". Зараз він недоступний", - поділився Германчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На волі в Білорусі з семи лідерів опозиції залишаються тільки двоє

7 вересня невідомі в центрі Мінська посадили Марію Колесникову в мікроавтобус із написом "Связь" і відвезли в невідомому напрямку. Також на зв'язок перестали виходити представники Координаційної ради Антон Родненков і Іван Кравцов. ЗМІ повідомляли, що білоруські опозиціонери Марія Колесникова, Іван Кравцов та Антон Родненков перетнули кордон з Україною.

Білоруські силовики спочатку самі насильно намагалися вивезти лідерку опозиції Марію Колесникову з території країни. Вона на кордоні порвала свій паспорт і зірвала плани спецслужб, розповіли члени Координаційної ради Антон Родненков та Іван Кравцов на пресконференції у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Ще один член координаційної ради "зник із радарів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі