пʼятниця, 05 січня 2018 17:10

Найдорожчу пляшку горілки знайшли - вона виявилась порожньою

Найдорожчу пляшку горілки знайшли - вона виявилась порожньою
Зловмисники викрали найдорожчу пляшку горілки, аби випити її вміст. Фото: The Mirror

Пляшку горілки виробництва компанії Dartz Motorz, котра оцінюється в $1,3 млн, виявили цілою, але порожньою.

Ємність із золота та срібла, прикрашену дорогоцінним камінням та з діамантовим фільтром для горілки виявили на будівельному майданчику у Копенгагені, повідомила місцева поліція у своєму Twitter.

"Знайдена дорога пляшка горілки, яка була вкрадена на Вестербро в ніч на вівторок. Її виявив громадянин на будівельному майданчику в Шарлоттенлунді", - написали правоохоронці.

"Пляшка тепер знаходиться під поліцейським наглядом, здається, вона ціла. Її обстежуватимуть ", - йдеться в другому твітi.

"Нажаль, пляшка порожня", - заявив пресі директор закладу Cafe 33 Браян Інгеберг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрадач найдорожчої пляшки горілки "засвітився" перед камерами

Директор підозрює у крадіжці колишнього співробітника бару. На вхідних дверях немає слідів зламу. До сховища колекції - 1,2 тис. пляшок з горілкою - викрадачі потрапили за допомогою дублікатів ключів, вважає Інгеберг.

Пляшка виробництва латвійського заводу Dartz Motorz виготовлена із 3 кг золота та 3 кг срібла, пробка інкрустована діамантами та прикрашена фігурою двоголового орла. 2 січня її викрали із бару "Кафе 33" у столиці Данії Копенгагені.

Зараз ви читаєте новину «Найдорожчу пляшку горілки знайшли - вона виявилась порожньою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі