середа, 04 липня 2018 07:36

Розвідка США офіційно заявила, що Росія допомогла Трампу стати президентом

Розвідка США офіційно заявила, що Росія допомогла Трампу стати президентом
За допомогу у виборах Трамп визнає анексію Криму і пом'якшить антиросійські санкції. Фото AFP

Комітет Сенату США підтверджує припущення американської розвідки щодо втручання Росії у вибори президента США 2016 року, щоб допомогти перемозі Дональда Трампа.

"Комітет провів 16 місяців, переглядаючи джерела інформації, дані розвідки та аналітичні звіти, що підтримують оцінку розвідки (Intelligence Community Assessment) і не бачить жодних підстав сумніватись у їхніх висновках. Москва продовжує свої дії з підривання американської демократії.", - заявив керівник комітету Річард Берр, пише Politico.

За даними ЗМІ, сенатському комітету з розвідки вдалось знайти факти, що свідчать про те, що Кремль впливав на вибори у значно більшій мірі, ніж вважалось раніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія, як партнер: про що говоритимуть під час зустрічі Трамп і Путін

Саміт НАТО і зустріч Трампа і Путіна можуть привести до того, що Трамп визнає анексію Криму і пом'якшить антиросійські санкції в обмін на перемир'я на сході України.

Зараз ви читаєте новину «Розвідка США офіційно заявила, що Росія допомогла Трампу стати президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі