четвер, 05 жовтня 2017 17:09

Росіянин купив біткойни на вулиці у ромів

Мешканець російського міста Обнінськ спробував долучитися до світового тренду і купив біткойни. Щоправда, їх чоловікові продали роми. 2 штуки за тисячу рублів. Просто посеред вулиці.

Про це повідомляє УНІАН.

Історіює про те, як чоловіка нахабно обдурили, поділилася в мережі "В Контакте" його дружина.

За словами жінки, до чоловіка біля універмагу підійшли "цигани інтелігентного виду" та запропонували купити біткойни. Роми запевнили його, що вони дуже швидко дорожчають і в листопаді на їх курсі можна буде заробити кілька тисяч. Чоловік вирішив купити два біткойна, за які заплатив 1000 рублів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роми з палицями напали на вагітну жінку з дитиною

"Біткойнами" виявилися монетки, з одного боку яких зображений символ криптовалюти, а з іншого – комп'ютерна схема.

Коли ж чоловік прийшов додому, з'ясувалося, що він купив "підробку" і продати їх не можливо.

Жінка виклала фото монеток, поскаржившись на ромів і підписавши - "оце якраз підробка".

 

Думки читачів розділилися. Одні почали жартувати з наївності чоловіка та його дружини, а інші зізналися, що дійсно не знають, що таке біткойн і для чого він потрібен.

Дехто з користувачів згадав, що подібні монети дійсно можна купити в інтернет-магазинах, але по 78 рублів за штуку. Використовують їх в якості талісмана.

 

Стало відомо, хто купив першу в Україні квартиру за криптовалюту. Нерухомість знаходиться в Києві. Покупцем став засновник інтернет-видання TechCrunch Майкл Аррінґтон, який використовував криптовалюту Etherеum для покупки квартири в Києві.
Зараз ви читаєте новину «Росіянин купив біткойни на вулиці у ромів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі