пʼятниця, 18 лютого 2022 22:28

Путін підписав указ про призов на збори військових запасу

Президент РФ Володимир Путін підписав указ про призов на військові збори громадян Росії, які перебувають у запасі.

Про це пише Інтерфакс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Західна розвідка розкрила сценарій нападу Росії на Україну - що про нас пишуть у світових ЗМІ

"Призвати в 2022 році громадян Російської Федерації, які перебувають у запасі, для проходження військових зборів у Збройних Силах Російської Федерації, військах національної гвардії Російської Федерації, органах державної охорони та органах федеральної служби безпеки", - йдеться у тексті указу. Він опублікований в п'ятницю ввечері на офіційному інтернет-порталі правової інформації.

 

Уряду та органам виконавчої влади суб'єктів РФ доручено забезпечити виконання заходів, пов'язаних із закликом громадян РФ, які перебувають у запасі, для проходження військових зборів та з проведенням цих зборів.

Раніше керівники окупантів в окремих районах Донецької та Луганської областей Денис Пушилін і Леонід Пасічник записали відеозвернення про евакуацію до Росії 16 лютого.

Обидва відео записані за добу до обстрілів та за 2 доби до примусового переміщення людей з окупованих територій до РФ. Про це нагадав блогер Сергій Стерненко в Тelegram.

"У випадку із Пасічником вдалось дістати з метаданих назву папки, де його зберігали. Це "Бросок мангуста".

Свого часу США проводили операцію зі схожою назвою "Мангуст". Метою було створення приводу для атаки комуністичної Куби та повалення уряду Фіделя Кастро.

Цікавий збіг. Може лише збіг, але цілком збігається із озвученою раніше інформацією розвідки США та ВБ про провокацію РФ з кінцевою метою поставити в Україні окупаційний маріонетковий уряд", - пише блогер.

Файл із Пушиліним же зберігався у звичайній теці "\C:\Users\Admin\Documents\Adobe\Premiere Pro\8.0\Adobe Premiere Pro Auto-Save\Untitled.prproj".

 

Це є надзвичайно важливим доказом про те, що усе, що робить проти України РФ протягом останніх днів це чітко спланована заздалегідь спецоперація із інсценуваннями та фейками.

Глава окупаційної адміністрації в ОРДО Денис Пушилін 18 лютого заявив про початок евакуації населення до Росії. Видав фейк про те, що президент України Володимир Зеленський нібито "найближчим часом віддасть наказ про наступ.

В Україні запевнили, що наступу не буде.

Зараз ви читаєте новину «Путін підписав указ про призов на збори військових запасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі