четвер, 01 квітня 2021 16:14

Принца Гаррі вигнали з Британської асоціації рудих

Принца Гаррі вигнали з Британської асоціації рудих
Принц Гаррі / Getty Images

Британська асоціація рудих звинуватила принца 36-річного Гаррі, що завдає шкоди репутації рудоволосих своїм ставленням до королівської сім'ї.

Члени Британської асоціації рудих виключили Гаррі зі своїх лав. Це сталося після того, як він і його дружина Меган Маркл минулого місяця зробили інтерв'ю з американською телеведучою Опрою Вінфрі, в яких звинуватили британську монаршу родину в расизмі та інших неприємних речах. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принц Гаррі та Меган Маркл знімають фільм

Гаррі був один із найвідоміших сучасних британських рудих. Принц в інтерв'ю сказав, що був "у пастці" в родині, "розчарувався" в батькові, принцові Чарльзу, і посварився з братом, принцом Вільямом.

Меган розповіла, як один з членів королівської сім'ї начебто висловив Гаррі побоювання щодо кольору шкіри їхнього сина Арчі. Пізніше принц Вільям заперечив, що їхня сім'я расистська.

"Ми очікували, що Гаррі підніме прапор спільноти рудих. Ми ж бо відомі запальним характером. Але те, як він публічно оприлюднив брудну білизну і цілився в сім'ю, створюючи проблеми для нашої улюбленої королеви - це не про нас. Те, що він зробив, егоїстично. Якщо чесно, він більше схожий на блондина, ніж на рудого. Зганьбив рудих і може вважати себе відлученим від "церкви". Він все одно лисіє", - сказав голова асоціації Гері Смізерс.

Гаррі та Меган живуть в Каліфорнії після того, як оголосили про рішення відмовитися від королівських обов'язків на початку 2020-го та переїхали жити в США і Канаду. Їхнє інтерв'ю з Опрою Вінфрі транслювали, коли дід Гаррі, 99-річний принц Філіп, лікувався від серцевих захворювань у госпіталі.

Зараз ви читаєте новину «Принца Гаррі вигнали з Британської асоціації рудих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі