середа, 10 травня 2023 16:20

Президентка Грузії заявила про візи для росіян

Президентка Грузії заявила про візи для росіян
Потрібен більший контроль з боку держави за росіянами, сказала Саломе Зурабішвілі. Фото: Facebook.com/zourabichvilisalome

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі закликала ввести візи для громадян країни-агресорки Російської Федерації.

Звернулася до Ради безпеки Грузії обговорити питання запровадження для росіян тримісячних віз. Про це Зурабішвілі сказала на брифінгу у середу.

"Настав час, як я неодноразово просила, Раді безпеки зібратися і обговорити, навпаки, введення тримісячних віз, яке нам необхідне", ‒ заявила президентка.

Потрібен більший контроль з боку держави за росіянами, сказала.

"Які в'їжджають до країни, залишаються в країні", ‒ заявила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський показав одержимих радянською імперією росіян

Президентка прокоментувала скасування віз Росією для громадян Грузії і заборони на авіарейси.

"Суспільство чудово розуміє, що коли Росія робить такі кроки, вона робить ці кроки, виходячи зі своїх інтересів. Шкода, що наш уряд ще не зрозумів і не подумав про історію та всі приклади, які є, що Росія ніколи не реагує на поступки уряду поступками", ‒ сказала Зурабішвілі.

Президент РФ Володимир Путін скасував візовий режим для громадян Грузії. Також скасував заборону для російських авіакомпаній на польоти до Грузії. Саломе Зурабішвілі назвала таке рішення провокацією.

Зараз ви читаєте новину «Президентка Грузії заявила про візи для росіян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі