пʼятниця, 26 квітня 2019 02:16

Представник Росії в ООН нахамив західним колегам

Представник Росії в ООН нахамив західним колегам
Представник Росії в ООН Василь Небензя по-хамськи виступив на засіданні Радбезу. Фото: ЗІК

Представник Росії в ООН Василь Небензя заявив, що Росія не втручається у внутрішні справи України.

"Нам очевидно, що багатьох із вас люди, які проживають на Донбасі, зовсім не цікавлять. Вам набагато вигідніше затуляти страждання цих людей байками про російську міфічну агресію, списуючи на неї вся і все. Ви не помічаєте, що всі ці роки жителі Донбасу виживали всупереч тому, що ви робили", – заявив він на Радбезі ООН, звертаючись до країн Заходу.

Небензя запевнив, що без РФ українці в Л/ДНР просто б не вижили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС різко відреагував на видачу російських паспортів на Донбасі

"Ми не втручаємося у внутрішні справи, ми не займаємося повзучою анексією. Ми лише даємо можливість людям кардинально вирішити проблеми, тому що київська влада ці проблеми вирішувати відмовляється, тим самим порушуючи Мінські угоди. А люди самі вирішать, скористатися їм ці правом чи ні", – висловився він.

"Не ми їх робимо російськими громадянами, а вони самі прагнуть. Даною ініціативою Росія відповідає на відчай багатьох тисяч людей", – продовжив представник Кремля.

"Замість слів похвали ми чуємо від наших західних колег лицемірні, агресивні звинувачення в підступних планах Росії щодо України", – огризнувся Небензя.

24 квітня президент Росії Володимир Путін підписав указ, який дозволяє жителям окупованого Донбасу отримувати російські паспорти за спрощеною процедурою. Українська влада назвала це продовженням агресії та втручанням у внутрішні справи.

Зараз ви читаєте новину «Представник Росії в ООН нахамив західним колегам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі