неділя, 23 грудня 2018 04:35

Уряд США тимчасово припинив роботу до 27 грудня

Уряд США тимчасово припинив роботу до 27 грудня
Уряд США припинив свою роботу. Фото: Громадське

Члени Сенату Конгресу США безрезультатно завершили своє позапланове засідання, присвячене обговоренню прийняття документа про тимчасове фінансування федерального уряду.

Лідер республіканців у Верхній палаті Конгресу Мітч Макконнелл заявив, що наступне засідання Сенату відбудеться не раніше 27 грудня. Це означає, що часткове призупинення роботи американського уряду продовжиться як мінімум до цього дня, повідомляє видання Politico.

"Як я вже сказав раніше, коли відкривав суботнє засідання, я радий, що продуктивні дискусії тривають. Коли ці переговори призведуть до конкретного вирішення, яке влаштує представників обох партій – що означає 60 голосів в Сенаті і президентський підпис, – тоді ми винесемо документ на голосування. Сенатори будуть сповіщені, коли відбудеться голосування, а поки консультації і переговори тривають", – зазначив перед завершенням засідання лідер республіканців в Сенаті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп уникає розмов із журналістами

Нагадаємо, в США була частково заблокована робота уряду через те, що Конгрес США відмовився виділяти гроші на стіну на кордоні з Мексикою.

Зараз ви читаєте новину «Уряд США тимчасово припинив роботу до 27 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі