пʼятниця, 27 листопада 2020 07:58

Працівник моргу позував біля відкритої труни Марадони. Фото потрапило в мережу

Працівник моргу позував біля відкритої труни Марадони. Фото потрапило в мережу
В Аргентині співробітник моргу позував біля відкритої труни футболіста Дієго Марадони. Тоді як ховають легенду - в закритій. Фото: tn.com.ar.

В Аргентині співробітник моргу позував біля відкритої труни футболіста Дієго Марадони. Фото потрапило в мережу.

На знімку чоловік, дивлячись в камеру, позує на тлі відкритої труни Дієго Марадони з піднятим великим пальцем лівої руки і притуленою до чола покійного правою рукою. Про це повідомляє портал tn.com.ar.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прощання із Марадоною переросло у сутичку між поліцією та вболівальниками

Користувачі мережі розкритикували вчинок працівника моргу. А власник похоронного бюро Pinier вже приніс вибачення родині Марадони, заявивши, що співробітник звільнений.

Варто відзначити, що легендарного футболіста ховають у закритій труні.

Легендарний аргентинський футболіст Дієго Марадона пішов із життя 25 листопада. Йому було 60 років. На початку листопада Марадона переніс операцію на головному мозку. Йому видалили субдуральну гематому. 11 листопада він був виписаний з лікарні. Церемонія прощання з Марадоною проходить в президентському палаці в Буенос-Айресі. Вона почалася 26 листопада.

Зараз ви читаєте новину «Працівник моргу позував біля відкритої труни Марадони. Фото потрапило в мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі