четвер, 04 січня 2018 08:26

Показали, яка на вигляд "ядерна кнопка" президента США

Піт Соуза, фотограф колишнього президента США Барака Обами, опублікував фотографії, яка на вигляд "ядерна кнопка" американського лідера, яку той зможе застосувати у випадку війни.

Як повідомляє "24 Канал", зробив це він після заяви Дональда Трампа про те, що його кнопка "більша, потужніша і вона працює". Так нинішній глава Білого дому відреагував на закид Кім Чен Ина про те, що у нього на робочому столі є постійний доступ до "ядерної кнопки".

На першій фотографії з архіву Соузи зображений співробітник Білого дому, який заносить на борт літака сумку. У ній знаходиться точка управління системою стратегічної оборони США.

Автор: 24tv.ua
 

God help us.

Допис, поширений Pete Souza (@petesouza)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп жорстко відповів на "ядерну" заяву лідера КНДР

На іншому ж фото – "червона кнопка" на робочому столі американського президента у Білому домі поряд з табличкою з написом Hard things are hard (Важкі рішення приймати важко)."На щастя, червона кнопка тут не для того, щоб почати війну, – вона використовується, щоб викликати помічника", – підписав фото Піт Соуза.

Автор: 24tv.ua
 

And fortunately the red button on the Resolute desk is to call for the valet, not to start a war.

Допис, поширений Pete Souza (@petesouza)

У Північній Кореї заявили, що 2018 року мають намір і далі продовжувати нарощування ядерної сили. Про це йдеться в заяві Центрального телеграфного агентства Кореї.
"Наша партія і держава, вказуючи шлях нового року соціалістичної Кореї, заявляють свої принципові позиції. Ми будемо нарощувати оборонну міць і здатність до превентивного удару, стрижнем яких є ядерні сили, доти, доки буде залишатися ядерна загроза", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Показали, яка на вигляд "ядерна кнопка" президента США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі