пʼятниця, 12 січня 2018 06:06

Поховали юну зірку реклами, що покінчила з собою через знущання в інтернеті
10

Емі "Доллі" Еверетт була обличчям капелюхів Akubra з 8-річного віку
Фото: Facebook
Родина Евереттів займається розведенням та тренування коней
Доллі була активною та позитивною дівчиною
Доллі була молодшою донькою
Доллі була молодшою донькою

12 січня об 1:30 за київським часом в Австралії поховали 14-річну Емі "Доллі" Еверетт. Дівчина наклала на себе руки через знущання у соцмережах.

Емі була обличчям культової компанії-виробника капелюхів Akubra. Фото 8-річної "Доллі" використовувалося в рекламних кампаніях. Пішла з життя у п'ятницю, 5 січня, повідомляє Fox News.

Про смерть дівчини на своїй сторінці у Facebook повідомив її батько Тік Еверетт.

"Доллі покінчила з життям, бо хотіла втекти від зла у цьому світі, - написав він. - Я знаю, що дехто вважається самогубство свідченням боягузства, але я запевняю - ці люди не матимуть половини тої сили, яку мав мій дорогий маленький ангел".

"Наша дочка Доллі була доброю, дбайливою, прекрасною душею, і вона завжди доглядала за тваринами, маленькими дітьми, дітьми в школі-інтернаті, яким пощастило менше , ніж їй", - йдеться в їх короткому зверненні, котре надали пресі 10 січня батьки Тік та Кейт та сестра Мег.

Не повідомляється, що стало причиною знущань з боку інтернет-тролів. Перед смертю намалювала малюнок з написом "Говори, навіть якщо голос тремтить".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жахливе самогубство: пенсіонер убив себе пакетом

Дівчину поховали об 11:00 за місцевим часом. У Києві було 1:30 . Батьки закликали всіх присутніх одягнути сині вбрання - в пам'ять про улюблений колір Емі. На похорони запросили прийти тролів, котрі довели Доллі до самогубства.

Родина розпочала кампанію проти знущань в мережі. Закликали прихильників використовувати хеш-теги #stopbullyingnow і #doitforDolly. Заявили, що їх мета полягає у створенні довірливо атмосфери у світі. Створили благодійну організацію "Мрія Доллі" - "Dolly's Dream". Прагнуть до підвищення обізнаності про знущання та занепокоєння, депресію та самогубство молоді, до яких воно призводить.

45-річний чоловік застрелив свою дружину (42 роки), після чого наклав на себе руки. Опікунами для їх малолітніх дітей стануть родичі. Трагедія сталась у Нортгемптон Каунті, штат Пенсильванія, США.. На цих вихідних сім'я Крістін та Метью Еберхардт святкували день народження 5-річної дочки у себе вдома.

Зараз ви читаєте новину «Поховали юну зірку реклами, що покінчила з собою через знущання в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі