четвер, 20 жовтня 2016 08:38

Підліток зарізав сільську вчительку

Підліток зарізав сільську вчительку

Жінку з численними колото-різаними ранами 19 жовтня вранці виявили у власному дворі у Гомельській області республіки Білорусь. Напередодні увечері там її підстеріг 17-річний односельчанин. В ході слідчих дій встановлено, що жінка намагалася чинити опір, але це їй не вдалося.Причиною вчинення злочину слідчі називають корисливі мотиви, повідомляє charter97.org.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати з донькою вбили у власній домівці

"Неповнолітній проник на територію приватного домоволодіння своєї односельчанки. Він почекав поки жінка вийде у двір і потім завдав їй удар ножем. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла на місці події. Призначений комплекс експертиз, ряд досліджень, в тому числі по передбачуваному знаряддю вбивства", - повідомила Марія Кривоногова, офіційний представник Управління слідчого комітету у Гомельській області.

Нагадаємо, товариші жорстоко побили потерпілого і втекли. Він мав множинні пошкодження м`якої частини голови. Помер на місці події.

Зараз ви читаєте новину «Підліток зарізав сільську вчительку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі