неділя, 28 березня 2021 18:24

Папа Римський зробив заяву про коронакризу

Папа Римський зробив заяву про коронакризу
Під час богослужіння в компанії 150 вірян і кардиналів понтифік кульгав. Фото: Reuters

У Ватикані Папа Римський Франциск заявив під час служби на Вербну неділю, що диявол використовує пандемію Covid-19 у своїх цілях.

Цьогоріч понтифік виступав перед майже порожньою залою базиліки Святого Петра через обмежувальні карантинні заходи на тлі пандемії. За його словами, минулорічний початок пандемії шокував світ, але у 2021 році людство опинилося під ще більшим тиском через посилення економічної кризи, пише Reuters.

"Диявол користується кризою, аби посіяти недовіру, відчай та розбрат. Пандемія завдала людству страждань: як фізичних, так і духовних", - сказав Папа Франциск.

Глава католицької церкви також зазначив, що криза більш ніж інші події підкреслює необхідність дбати про тих, хто потрапив у скруту, допомагати бідним і стражденним. Під час богослужіння в компанії 150 вірян і кардиналів понтифік кульгав. Він страждає на неврит, який під час загострення викликає біль у ногах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Католицьким священникам заборонили благословляти одностатеві шлюби

Патріарх Православної церкви України 91-річний Філарет розповів про причини пандемії Covid-19. Він заявив, що у всьому винні людські гріхи, серед яких брехня, корупція та одностатеві шлюби. Філарет також вважає, що коронавірус є людським винаходом.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський зробив заяву про коронакризу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі