четвер, 22 листопада 2018 12:41

Останнє інтерв'ю Міхаеля Шумахера перед травмою виклали в мережу

Останнє інтерв'ю Міхаеля Шумахера перед травмою виклали в мережу
Самого таланту мало. Треба розвивати важливі навички й залишатися скептиком, каже в інтерв'ю Міхаель Шумахер. Фото: Alastair Staley / LAT Photographic

Інтерв'ю легенди "Формули-1" Міхаеля Шумахера оприлюднили його рідні.

Відео записали 30 листопада 2013-го, незадовго до трагічної травми автогонщика на гірськолижному курорті. З того часу він перебуває в комі.

Запис опублікували на офіційному сайті Міхаеля Шумахера на честь ювілею. 3 січня 2019-го автогонщику виповниться 50 років, пише "Еспресо".

В інтерв'ю Шумахер розповідає про найважливіші етапи кар'єри та запоруку успіху.

Самого таланту мало, каже легендарний автогонщик. Потрібно розвивати безліч інших навичок. Сумніви, за словами Шумахера, дуже важливі як запобіжник від самовпевненості.

"Потрібно залишатися скептиком. Я завжди відчував, що недостатньо хороший і що мені треба далі працювати над собою. Думаю, це зробило мене тим, ким я є", – говорить Міхаель Шумахер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хемілтон уп'яте став чемпіоном "Формули-1"

Автогонщик травмувався 29 грудня 2013-го. Він катався на лижах у французьких Альпах. При падінні вдарився об каміння головою. Інформації про поточний стан Шумахера вкрай мало. Рідні оберігають його від зайвої уваги ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Останнє інтерв'ю Міхаеля Шумахера перед травмою виклали в мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі