понеділок, 12 листопада 2018 15:06

Опудало Путіна прив'язали до стовпа

Опудало Путіна прив'язали до стовпа
Опудало Путіна встановили біля торговельного центру в російському місті Перм ввечері, 11 листопада. ФОТО: 59.ru

У російському місті Перм до стовпа прив'язали опудало Володимира Путіна. Також там залишили написи про те, що президент Росії брехун і злочинець. Відповідні фото опублікувало місцеве видання "59.ru.Пермь онлайн".

Відомо, що опудало поставили біля торговельного центру увечері 11 листопада. На лобі у "російського президента" написали "брехун", а на грудях – "військовий злочинець Пиня В.В".

Місцеві правоохоронцям поки невідомо, хто це зробив. До того ж очевидці стверджують, що працівники поліції забрали опудало не відразу. Натомість проятягом деякого часу вони спостерігали за тим, що відбувається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін показав Трампу палець

У виданні зазначили, що Пиня — це мем, який спершу був збірним образом пасивного прихильника опозиції. Зараз його асоціюють із російським президентом.

Російський президент Володимир Путін уникає зустрічей у нормандському форматі, що уникнути незручних для нього питань про Донбас і Крим.

Зараз ви читаєте новину «Опудало Путіна прив'язали до стовпа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі