понеділок, 24 серпня 2020 13:26

ОМОН затримав опозиціонерів з координаційної ради
3

Ковалькову затримали
Фото: tut.by
Ковалькову затримали
Ковалькову затримали

У Мінську біля тракторного заводу ОМОН затримав членів координаційної ради опозиції.

Затримали довірену особу опозиційної кандидатки в президенти Світлани Тихановської Ольгу Ковалькову і представника страйкому МТЗ Сергія Дилевського, повідомляє tut.by.

Їх затримали в рамках адміністративного процесу, сказала представниця ГУВС Мінміськвиконкому Наталія Ганусевич.

На Мінському заводі колісних тягачів охорона затримала працівника Олександра Лавриновича. Сьогодні він спробував біля їдальні підприємства збирати підписи за початок страйку з 25 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник Помпео летить в Київ говорити про Білорусь

Об 11.00 Ольга Ковалькова приїхала до прохідної Мінського тракторного заводу. Працівники підприємства кажуть, що вона планувала зустрітися з ними і підтримати.

До місця зустрічі під'їхав автозак з ОМОНом, підійшли люди в цивільному. Заявили, що робітники порушують громадський порядок. Затриманих відвезли.

Адвокат Ковалькової поки не має додаткової інформації.

В Білорусі тривають акції протесту проти фальсифікованих виборів президента. У містах республіки проходять мітинги, на підприємствах тривають страйки. Опозиція сформувала Координаційну раду та вимагає перевиборів. Білоруси наголошують, що їхній протест – мирний. Вони вимагають, щоб Лукашенко, який перебуває при владі вже 26 років, пішов з посади.

Зараз ви читаєте новину «ОМОН затримав опозиціонерів з координаційної ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі