вівторок, 03 квітня 2018 13:59

Настя Рибка заговорила після місяця мовчання

Настя Рибка заговорила після місяця мовчання
Настя Рибка фотографувалася у клітці під час перевезення з в'язниці до в'язниці. Фото публікувала в інтенеті. Фото: Instagram

Вперше за місяць мовчанки з'явилася інформація про представницю ескорт-послуг Настю Рибку.

Жінка заявила, що готова визнати свою провину після того, як її разом із секс-гуру Алексом Леслі та іншими росіянами затримали у Таїланді за незаконну підприємницьку діяльність - проведення секс-тренінгів 26 лютого, повідомляють "РИА Новости".

Останній пост у Instagram Рибка опублікувала місяць тому - 3 березня. Запрошувала на черговий секс-тренінг, який мав відбутися 16 березня. До того звинувачувала у затриманні Володимира Путіна та просила про допомогу Держдеп.

"Мої підзахисні готові визнати свою провину за пред'явленими їм звинуваченнями у незаконному здійсненні підприємницької та трудової діяльності на території Таїланду", - заявив таїландський адвокат Саттхапхон Сійоха. Він представляє інтереси Анастасії Вашукевич і Олександра Кирилова, відомих як Настя Рибка і Алекс Леслі

Настя та Алекс знаходяться у в'язнці у Бангкоку. Їх мають перевезти до Паттайї. Там 11 квітня відбудеться судове засідання. Шістьом членам групи секс-тренерів уже винесли вирок.

27 лютого над групою Алекса Леслі провели суд. Людей звільнили під заставу в близько 100 тисяч бат (близько $3,3 тис.) за людину. Через 10 хвилин після звільнення всіх шістьох відвезли в Імміграційне бюро Таїланду. Там їх позбавили тайських віз і знову відправили за ґрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська повія оприлюднила таємні розмови олігарха з віце-прем'єром

Для вирішення питання наприкінці лютого до Таїланду прилетів секретар Радбезу Росії Микола Патрушев. Скористався тим же бортом, яким перевезли 400 кг кокаїну з Аргентини до Москви у 2016-му.

Після того Настя Рибка звернулася до президента РФ Володимира Путіна. Якщо хотів запросити на побачення, треба зробити це по-іншому, сказала. Звинуватила ФСБ у втручанні у справи Таїланду. Нібито після цього їй та її компаньйонам відмовили у заставі.

Nastya Rybka's massage to Vladimir Put in. " We're being transported to another prison again. To Bangkok. They don't explained WHY. This is the 3rd prison. After "being released" on bail. Thanks to all journalists for their help and phone so we can film it. Our first officials of the state still hadn't been taught how to ask for a date " Nastya Rybka informed. Обращение Насти Рыбки к Владимиру Путину. "Нас снова перевозят в другую тюрьму. В Бангкок. Зачем не объясняют. Это уже третья тюрьма. После "выхода" под залог. Спасибо журналистам за помощь и телефон чтобы это снять. Наши первые лица государства так и не научились назначать свидание. " передала Настя Рыбка!

Публикация от Настя Рыбка (@nastya_rybka.ru)

Через тривалу мовчанку підписники сторінки російської повії почали перейматися за її долю. "Спіймали Рибку і засмажили", - писали в коментарях.

Після арешту Рибка звернулася за допомогою до "американських спецслужб" та пообіцяла розповісти подробиці втручання Росії у вибори президента США. Назвала себе "свідком і єдиною відсутньою ланкою" в зв'язках Кремля з виборами у Сполучених Штатах.

Держдепартамент США не збирається допомагати ескорт-моделі, бо вона не має американського громадянства. Про це сказала представник Держдепартаменту США Хізер Нойєрт.

"Це схоже на досить дивну історію. Ця жінка була затримана там. Я впевнена, якби там було щось дуже цікаве, про що ми повинні знати, тайська влада нас би про це поінформувала", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «Настя Рибка заговорила після місяця мовчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі