понеділок, 22 листопада 2021 11:58

Наїзд на натовп під час параду в США: зросла кількість жертв
8

У США від наїзду позашляховика на різдвяний парад у центрі міста Вокеша в штаті Вісконсин загинули п'ятеро людей.

Іще 40 осіб поранені, повідомляє AFP News із посиланням на поліцію.

"11 дорослих і 12 дітей перебувають у лікарнях. Цифри щодо кількості поранених ще можуть змінитися. Ми збираємо додаткову інформацію", - заявили в поліції 22 листопада.

Фото: Reuters

У неділю червоний позашляховик влетів у загородження під час різдвяного параду. Глядачі традиційно спостерігали за щорічною церемонією, коли авто на повній швидкості в'їхало в парад позаду шкільного оркестру. За попередньою інформацією, за кермом був раніше судимий активіст BLM 39-річний Даррелл Брукс. Його затримали.

Школи в понеділок не працюватимуть, а дороги залишаться перекритими на час розслідування, заявив начальник поліції Ден Томпсон.

"Білий дім уважно стежить за ситуацією у Вокеші", - відреагував на інцидент президент США Джо Байден. Він запропонував державним і місцевим чиновникам допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП з Infiniti: експертиза підтвердила, що за кермом був 16-річний мажор

У США в місті Вокеша в штаті Вісконсин позашляховик в'їхав у різдвяний парад. Трагедія сталася 21 листопада приблизно о 17:00. Позашляховик наїхав на оркестр. Поліція стріляла в автомобіль, коли він врізався в загородження.

Зараз ви читаєте новину «Наїзд на натовп під час параду в США: зросла кількість жертв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі