четвер, 08 квітня 2021 10:30

Національний архів США викладе у вільний доступ усі записи Трампа із соцмереж

Національний архів США викладе у вільний доступ усі записи Трампа із соцмереж
NARA хоче оприлюднити записи Трампа у соцмережах. Фото: Reuters

Національне управління архівів США, NARA, викладе у відкритий доступ усі записи з соцмереж 45-го президента Штатів Дональда Трампа.

Про це повідомив представник відомства, передає телеканал Fox News.

"NARA має намір надати публічний доступ до всіх зафіксованих у збережених мережах президентських записів, включаючи будь-які заблоковані або видалені твіти, які передали нам", - повідомили в архіві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трамп був для Путіна найзручнішим президентом США - дипломат

За словами представника відомства, Twitter несе повну відповідальність за те, який контент буде доступний на їхній платформі.

"NARA тісно співпрацює з Twitter та іншими соціальними мережами для підтримки архівних облікових записів кожної президентської адміністрації, але в підсумку власники платформи можуть відмовитися від їхнього розміщення. NARA незалежно від онлайн-платформ зберігає копії постів і працює над тим, щоб зробити цей контент загальнодоступним", - додав представник національного архіву.

У Twitter повідомили, що не стануть публікувати твіти Трампа після видалення його акаунту в січні 2021 року.

Експрезидент США Дональд Трамп у списку багатіїв Forbes "з'їхав" майже на 300 позицій. Його статки за 4 роки у владі зменшилися на $1 млрд.

Зараз ви читаєте новину «Національний архів США викладе у вільний доступ усі записи Трампа із соцмереж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі