понеділок, 08 листопада 2021 11:00

На Тревіса Скотта й Дрейка подали до суду після загибелі восьми людей під час їхнього виступу
5

Американським реперам 30-річному Тревісу Скотту й 35-річному Дрейку пред'явили судові позови за "підбурювання натовпу" на фестивалі Astroworld у Техасі.

Унаслідок тисняви загинули восьмеро людей. Ще приблизно 300 зазнали поранення, пише Daily Mail.

"Позивач 23-річний Крістіан Паредес із Техаса хоче стягнути з реперів $1 млн компенсації за травми й медичні витрати. Він постраждав під час фестивалю та стверджує, що репери спровокували натовп, не зупинивши концерт, коли почалася тиснява", - ідеться в повідомленні.

Паредес також звинувачує Дрейка в тому, що він продовжував виступати зі Скоттом, навіть "коли натовп вийшов із-під контролю".

Фото: Reuters

Скотт після концерту заявив, що "спустошений" інцидентом і готовий допомагати родинам загиблих.

"Мої молитви звернені до сімей і всіх постраждалих від того, що сталося на фестивалі. Люблю всіх", - написав артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каньє Вест офіційно змінив ім'я на творчий псевдонім

Американська модель і мільярдерка 24-річна Кайлі Дженнер чекає від Скотта на другу дитину. Дженнер і реп-виконавець уже виховують дочку 3-річну Стормі. Про те, що пара стане батьками вдруге, теледива повідомила в Instagram. Зірка опублікувала чуттєве відео, яким офіційно підтвердила чутки про вагітність.

Зараз ви читаєте новину «На Тревіса Скотта й Дрейка подали до суду після загибелі восьми людей під час їхнього виступу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі