середа, 06 грудня 2017 12:39

На трасі знайшли ведмежа

На трасі знайшли ведмежа
Водії підгодовували Пашу, поки не прийшли співробітники клубу

Російські водії виявили на Магаданському тракті поблизу Якутська ведмежа. Тварина мала змучений та голодний вигляд.

Медвежа втекло з місцевого клубу мисливських собак, повідомляє Crim Yakutia на своїй сторінці в YouTube.

Відео з дитинчам ведмедя, котрого водії знайшли на трасі та пригощали хлібом, швидко стало популярним в мережі.

Тварина втекла від членів клубу мисливських собак "Байанай". Ведмежа на перевиховання залишили їм співробітники цирку, котрі гастролювали в Якутскові влітку. Тварина поводилася агресивно і не піддавалася дресируванню. Пообіцяли забрати наступного літа.

Антон Семенов взяв малу ведмедицю перевиховання. Назвав її Паша. Говорить, що вона дуже ручна та грайлива.

Ведмедиця відмовилася впадати в сплячку. Співробітники клубу запідозрили у неї глисти. Вирішили зробити укол. Привязали до дерева. Паша зняла нашийник та втекла. На волі встигла пробути 8 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведмідь вкрав у мисливця зброю

Люди припустили, що ведмедицю в клубі використовують для притравки – нацьковують на неї мисливських собак. Таким чином відпрацьовують агресію та азарт. Співробітники клубу заперечили – Паша занадто мала, їй 4 місяці. Для притравки дійсно використовують ведмедів, але дорослих самців-ведмедів 5-7 років.

Кадри з двома ведмедями, котрі чухають спину об металеву придорожню жердину зняв 30-річний фотограф-аматор із Швейцарії Марсель Гросс під час мандрівки по канадському територіальному парку Тумстон.

Зараз ви читаєте новину «На трасі знайшли ведмежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі