четвер, 25 лютого 2021 17:00

Монахині порушили карантин, щоб вигнати злих духів з будівлі парламенту

Монахині порушили карантин, щоб вигнати злих духів з будівлі парламенту
Сестри-монахині / The Daily Mail

2 ірландські черниці порушили карантин, щоб відвідати сеанс екзорцизму в Дубліні.

Мати Ірен Гібсон і сестра Енн Марі приїхали з Кірка в Дублін, щоб бути на сеансі екзорцизму в грудні 2020-го. У той час внутрішні поїздки в країні були заборонені. Про це пише The Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла монахиня з коронавірусом

Вони відвідали сеанс екзорцизму, після якого взяли участь у традиційній месі з близько 70 іншими учасниками біля будівлі ірландського парламенту в Дубліні. У той час на відкритому повітрі можна було збиратися групою не більш як 15 осіб.

Черниці проїхали близько 217 км, щоб вигнати нечисту силу та знищити злих духів із президента Ірландії та законодавців країни.

На відео екзорцизму, розміщеному в інтернеті, видно як у парку ірландської столиці отець Джакомо Балліна бризкає святою водою на будівлю парламенту Ірландії. Він також молиться, щоб сатана покинув це місце.

Сестри-кармелітки були засуджені та оштрафовані за порушення карантину при плануванні та організації релігійного обряду. Водночас ірландці зібрали близько $90 тис. пожертв онлайн, щоб допомогти їм.

Зараз ви читаєте новину «Монахині порушили карантин, щоб вигнати злих духів з будівлі парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі