пʼятниця, 24 липня 2020 18:47

Мешканка Одеси через суд вимагає зробити ДНК-тест козлу своєї сусідки

Мешканка Одеси через суд вимагає зробити ДНК-тест козлу своєї сусідки
Кози на фермі Baxter Lane. Фото: tampabay.com/ надані Heather Dayner

Мешканка американського міста Одеса, штат Флорида, позивається до суду на свою сусідку та вимагає взяти аналіз на батьківство у її козла.

Про цей курйозний інцидент пише американська газета Tampa BayTimes.

Кріс Хедстром (Kris Hedstrom) уперше пригрозила подати до суду на свою сусідку Хізер Дайнер у лютому - якщо та не надасть ДНК для тесту на батьківство козла. І це не жарт.

Наприкінці травня Хедстром подала цивільний позов проти Дейнер. Кріс вимагала повернення кіз, придбаних у Хізер, плюс відшкодування судових витрат та адвокатських зборів. Або провести ДНК-тест, щоб підтвердити їхнє походження.

У грудні 2019 року Хедстром заплатила Дейнер $900 за 5 козенят нігерійської карликової породи, яких вона назвала Белла, Джіджі, Розі, Зелда та Маргот.

Згідно з позовом, Хедстром була впевнена, що козенята зареєстровані в Американській асоціації молочних кіз. У цій організації реєструють родоводи породистих кіз.

Руч у тім, що кози з родоводом більше ціняться за незареєстрованих.

Дейнер заявила, що батько кози, Country Caprese Ace, був зареєстрований в організації. Але Американська асоціація молочних кіз відхилила її заяву про реєстрацію немовлят, оскільки Дейнер не є її дійсним членом.

Щоб довести батьківство, їм потрібно було б близько 40 волосяних фолікулів від батька кози для проведення ДНК-тесту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Татарка, або має спільних предків із Зеленським - "Няша" Поклонська замовила тест ДНК

Тому власниця потомства і написала у лютому лист до сусідки з проханням провести аналіз. Натомість отримала пропозицію здійснити зворотний обмін - козенят на сплачені за них гроші.

Однак покупниця відмовилася. А потім протягом 3 місяців неодноразово проникала на ферму Baxter Lane власниці козла та ще й скаржилася на неї до поліції. Згодом написала повідомлення "Більше ніколи не зв'язуйся зі мною".

А потім у червні звернулася до суду.

Окрім того, Хедстром розповіла цю історію журналістам та навіть показала фото козла на фермі Baxter Lane. Однак пізніше відмовилася від заяв і пригрозила журналістам позовом, ящо вони опублікують цю історію.

Тварини не можуть прочитати про методи виховання та родинні відносини в книгах чи інтернеті. Живуть інстинктами і доводять: все, що нам потрібно, це трохи любові і сімейного тепла.

Зараз ви читаєте новину «Мешканка Одеси через суд вимагає зробити ДНК-тест козлу своєї сусідки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі