четвер, 01 липня 2021 17:19

Мати і син зустрілися після 31 року рабства - щемливе відео

Мати і син зустрілися після 31 року рабства - щемливе відео
Трирічного Тао і його мати Чжоу Цзяінь викрали і продали родині в 1990 році сусіди з їх села / Asia Wire

Мати і син зі сльозами на очах возз'єдналися після того, як 31 рік тому їх викрали й продали в рабство торговці людьми.

Тао Сяобін ніколи не відмовлявся від надії знайти матір і, нарешті, зміг її знайти й організувати зустріч. Про це пише Daily Mail.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Викрали чоловіка і вимагали $1 млн - поліція затримала банду

Тао було три роки, коли він і мати Чжоу Цзяінь викрали й продали в рабство сім'ї в провінції Шаньдун сусіди з їхнього села. Через кілька місяців матері вдалося втекти, коли була без охорони і викрадачі цього не очікували. Їй вдалося повернутися додому, але вона не змогла взяти з собою сина.

Коли вона підняла тривогу й повернулася з поліцією в будинок, де вони змушені були працювати, то виявила, що там нікого немає, а жителі того села весь час казали їй забиратися геть. Також у той час у місцевої влади не було особливого бажання допомогти розкрити справу про зникнення.

Попри те, що вона відвідувала місце рабства кілька разів протягом багатьох років, їй так і не вдалося знайти сина, який продовжував працювати рабом, доглядаючи за дітьми й людьми похилого віку в сім'ї, де жив у полоні.

Потім його звільнили з рабства й усиновила пара в провінції Шаньдун. Нова сім'я не була зацікавлена ​​допомогти знайти матір, тому що вони боялися втратити свого нового сина. Нові батьки боялися, що він повернеться до матері, якщо вистежить її.

Він, проте, завжди думав про матір і хотів знайти її, доки вчився в університеті. Але не знав, з чого почати. Через роки Тао вистежив матір за допомогою добровольців. До цього часу він одружився і мав власну сім'ю, що посилило бажання знайти справжню матір.

Після того, як йому повідомили про місцеперебування передбачуваної матері, провели тест ДНК. Як тільки він підтвердив сподівання, Тао поспішив возз'єднатися з матір'ю.

Згідно з оцінками Global Slavery Index, 2016 року в Китаї в рабстві було понад 3,8 млн осіб. Це 2,8 людини на кожну тисячу жителів країни.

Дві 30-річні матері в Китаї, чиї шляхи перетнулися в соцмережі, виявили, що вони сестри-близнючки, яких удочерили багато років тому.

Зараз ви читаєте новину «Мати і син зустрілися після 31 року рабства - щемливе відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі