середа, 13 листопада 2019 12:45

Marvel оголосив імена нових супергероїв

Marvel оголосив імена нових супергероїв
Нові персонажі: Місячний Лицар, Жінка-Халк і Міс Марвел. Фото: hollywoodreporter.com

Відома американська студія MARVEL, яка наразі знімає стрічку "Вічні" з Джолі, Гаєк та Герінгтоном у ролях, порадувала шанувальників новиною, про нових супергероїв.

У кіновсесвіті з'явиться одразу три нових персонажі, про це, посилаючись на слова глави студії Кевіна Файгі, повідомляє видання Independent.

Зовсім скоро фанати коміксів побачать таких персонажів, як Місячний Лицар, Жінка-Халк і Міс Марвел, яка стане першою мусульманською героїнею кіновсесвіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фільм "Джокер" увійшов в історію як найприбутковіший комікс

Усіх трьох можна буде побачити спочатку на стрімінговому сервісі Disney+, а тільки потім супергерої будуть задіяні в картинах студії. Однак невідомо, чи будуть це другорядні персонажі або нові головні герої нарівні з Месниками.

Американська кіностудія Disney представила список акторів фільму "Месники: Завершення" за коміксами Marvel, які претендують на премію "Оскар". Усі вони заявлені в номінаціях "Найкращий актор другого плану" і "Найкраща акторка другого плану".

Зараз ви читаєте новину «Marvel оголосив імена нових супергероїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі