вівторок, 05 березня 2019 09:35

Майстер обману: Трамп за день бреше 22 рази

Майстер обману: Трамп за день бреше 22 рази
Всього за час президентства Трамп збрехав понад 9 тисяч разів Фото: Reuters

З початку 2019 року президент США Дональд Трамп бреше в середньому 22 рази в день.

Рік тому середня кількість помилкових висловлювань Трампа в день досягала 16,5 заяв на день, а в перший рік президентства - 5,9. Такі підрахунки зробила газета The Washington Post.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повний провал: експерти розкритикували Трампа за саміт

Видання пише, що всього на посаді президента США Трамп зробив понад 9 тисяч сумнівних тверджень.

Зокрема, виступ Трампа 3 березня на щорічній конференції консервативних політичних дій (CPAC) містив в собі перебільшення цифр, відверту брехню і необгрунтовані хвастощі. У цей день Трамп зробив 104 помилкових твердження, пише видання.

Серед недостовірних заяв в цей день газета наводить як приклад слова Трампа про найбільше зниження податків його адміністрації в історії США, про початок будівництва прикордонної стіни на кордоні з Мексикою, а також твердження про те, що економіка США на даний момент краща в історії.

Колишній особистий адвокат президента США Дональда Трампа Майкл Коен 27 лютого свідчив в американському Конгресі. Заявив, що президент брехав американському суспільству. І що він має прямі докази того, що Трамп або його кампанія вступили в змову з Кремлем, щоб вплинути на президентські вибори у США 2016 року.

Коен заявив, що президент США дозволяє собі расистські висловлювання у приватних бесідах. "Він расист. Він шахрай. Він брехун", - сказав екс-адвокат Трампа у своєму виступі.

Зараз ви читаєте новину «Майстер обману: Трамп за день бреше 22 рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі