понеділок, 30 листопада 2020 15:38

Лукашенко заявив про неприкриту економічну війну

Лукашенко заявив про неприкриту економічну війну
Лукашенко заявив про економічну війну. Фото: www.belta.by

Навколо Євразійського економічного союзу складається серйозна ситуація, йде економічна війна.

Про це самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів на зустрічі з головою Колегії Євразійської економічної комісії Михайлом Мясниковичем, повідомляє "БелТа".

Він заявив, що світова економіка цьогоріч обвалилася, криза торкнулася і простору Євразійського економічного союзу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відмова від президентства та переговори з Лукашенком: Тихановська поділилася планами

"Вихід із цієї ситуації буде важкий. Тим паче почалося протиборство, фактично йде неприкрита економічна війна з переходом на не просто дипломатичну чи в ЗМІ, але вже і гарячим запахло. Я наводив недавно ці факти: замашки окремих наших сусідів під прикриттям окремих неслабких держав і їх цілі. Тому серйозна ситуація навколо, і нам би обговорити ці проблеми віч-на-віч з лідерами країн ЄАЕС", - підкреслив глава держави.

Лукашенко припустив, що наприкінці року глави держав зможуть зустрітися в очному форматі. Раніше подібні переговори проходили в Москві чи Санкт-Петербурзі. Мінськ теж готовий надати свій майданчик.

"Неважливо де, але час серйозно обговорити ті проблеми, які постають перед нами", - звернув він увагу.

Одна з лідерів білоруської опозиції Марія Колесникова назвала умови діалогу з самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко заявив про неприкриту економічну війну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі