середа, 30 грудня 2020 16:32

Лукашенко не піде з посту президента Білорусі, доки "останній омонівець не скаже йти"

Лукашенко не піде з посту президента Білорусі, доки "останній омонівець не скаже йти"
Лукашенко вважає "західних ляльководів" винними у мітингах в Білорусі. Фото: memepedia.ru

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко не піде з поста глави держави, доки цього не попросить "останній" співробітник ОМОНу.

Про це повідомили TUT.by.

"Доки останній "омонівець" не скаже йти, я буду наглухо стояти в цій країні з вами пліч-о-пліч. Тому що і в мене, і у вас, крім цієї країни, нічого немає", — сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Став ОМОНівцем: Лукашенка нагородили за "особливі заслуги перед державою"

За словами Лукашенка, біля західних і північних кордонів Білорусі "нарощується військовий потенціал". На його думку, справа в "зарубіжних ляльководах".

"Польща і країни Прибалтики стали полігонами для регулярних навчань і тренувань військ НАТО. Нам погрожують не тільки запровадженням нових санкцій, проти нас розвʼязали справжню інформаційну війну, постійно влаштовуються політичні провокації. Провідну роль в організації вуличних заворушень відіграють зарубіжні ляльководи та їхні поплічники-колабораціоністи. Ми вже з вами бачили таких у кадрах німецької кінохроніки, які захоплено марширують з портретами фюрера", — сказав Лукашенко.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко пообіцяв битися за країну.

Зараз ви читаєте новину «Лукашенко не піде з посту президента Білорусі, доки "останній омонівець не скаже йти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі