середа, 20 січня 2021 13:33

Лохотрон від шахраїв - Пєсков прокоментував розслідування "Палац для Путіна"

Лохотрон від шахраїв - Пєсков прокоментував розслідування "Палац для Путіна"
Пєсков прокоментував розслідування Навального "Палац для Путіна". Фото: ТАСС

У Кремлі розслідування "Фонду боротьби з корупцією" Олексія Навального "Палац для Путіна" назвали лохотроном і шахрайством.

Про це повідомив речник президента Росії Дмитро Пєсков, пише Meduza.

За його словами, до власності Путіна віднесли те, чого нема взагалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російська пропаганда - брехливіша за радянську - Штипель

"У вчорашньому матеріалі нічого нового не представлено. Ви знаєте, що ця тема була вкинута 3-4 роки тому. І в даному випадку з пустого в порожнє переливається. Уже неодноразово намагалися використовувати ось ці інсинуації. Причому часто навіть не обтяжуючи себе якимись хоча б мінімальними спробами якось щось не те що довести, але хоча б проілюструвати", - прокоментував Пєсков.

На думку речника, усі подібні матеріали є лохотроном і шахрайством, щоб виманювати гроші у населення.

"У кінці матеріалу вказані номери рахунків з проханням туди перераховувати гроші. Мені здається, що це головне завдання подібних матеріалів, подібних таких псевдорозслідувань. Ось це і є такий головний лохотрон. І ми попереджаємо всіх громадян, тим більше з урахуванням такої великої кількості переглядів: подумайте перед тим, як переводити гроші ось таким шахраям", - підсумував Пєсков.

"Палац для Путіна" – це нове розслідування російського опозиціонера Олексія Навального про статки президента РФ Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Лохотрон від шахраїв - Пєсков прокоментував розслідування "Палац для Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі