неділя, 11 жовтня 2020 19:34

Коронавірус: пором з 800 пасажирами не пустили до порту

Коронавірус: пором з 800 пасажирами не пустили до порту
Паром в даний час знаходиться у відкритому морі на схід від французького узбережжя. Фото: Reuters

Влада французького департаменту Еро заборонила порому з Марокко причалити до порту міста Сет через наявність кількох випадків Covid-19 серед пасажирів.

Про це повідомляє Le Figaro.

Як зазначається, пором мав пришвартуватися в порту в суботу ввечері, але замість цього йому довелося попрямувати в порт Генуї в Італії.

Згідно сайту marinetraffic.com, який дозволяє стежити за світовим морським судноплавством, паром в даний час знаходиться у відкритому морі на схід від французького узбережжя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу 85 смертей: оновлені дані по коронавірусу в Україні

У той же час, пасажири перебувають в повному нерозумінні. У відео, розміщеному на YouTube, генеральний директор New Century film Мохамед Рахмун, на борту порома пояснює, що "у всіх пасажирів негативний результат ПЛР-тесту".

"Ми краще повернемося в Надор - марокканський порт, ніж зійдемо на берег в Італії. Більшість з пасажирів проживає у Франції", - заявив він.

У Франції число нових випадків інфікування Covid-19 наблизилося до позначки у 27 тисяч за день вперше з початку епідемії. У результаті цього, загальна кількість хворих з початку року становить 718 873 особи.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус: пором з 800 пасажирами не пустили до порту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі