пʼятниця, 29 січня 2021 12:24

Кімната для бруду та аквадискотека: показали перше відео із "палацу Путіна"

Кімната для бруду та аквадискотека: показали перше відео із "палацу Путіна"
Mash показав, як виглядає "палац Путіна" зараз. Фото: dw.com

Прокремлівське видання Mash показало кадри з "палацу Путіна" в Геленджику з бетонними стінами та пустими без ремонту кімнатами.

Відео з'явилось на YouTube.

За словами автора матеріалу головного редактора видання Максима Іксанова, всередині маєтку лише голі стіни та працюють будівельники.

Він запевнив, що на місці кімнати для бруду будуть душові кабінки, а аквадискотека – звичайний фонтан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Палац у Геленджику належить не Путіну, а підприємцям - Пєсков

Матеріал Mash тільки підтвердив факти із розслідування російського опозиціонера Олексія Навального про палац. Кадри аквадискотеки відповідають тому плану, який показав Фонд боротьби з корупцією. З розслідування відомо, що в маєтку справді проходять ремонтні роботи.

"Усе дійсно було готово вже давно, але потім трапилася катастрофа. Ім'я їй - цвіль. Палац спроєктувати з помилками: не працювала вентиляція, текла стеля, була висока вологість. Обдерли стіни, обдерли мармур, винесли все цінне, буквально викинули на смітник мільярди та почали роботи заново", - говорилося в розслідуванні.

Отож Mash підтвердив, що вартість обробки палацу збільшилася через фактично повторні проведення всіх внутрішніх робіт.

Під Геленджиком недалеко від мису Ідокопас встановили безпольотну зону за наказом міністерства транспорту РФ від 24 липня 2020 року в інтересах прикордонної безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Кімната для бруду та аквадискотека: показали перше відео із "палацу Путіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі