середа, 28 грудня 2022 21:36

Спецтема: Війна Росії проти України

Ізраїль підвищив готовність наступати на Іран – ЗМІ

Ізраїль підвищив готовність наступати на Іран – ЗМІ
Ізраїль може вдарити по ядерних об'єктах Ірану. Фото: eastnews.ua

Ізраїль підвищив свою готовність до нападу на Іран.

Можуть бути удари ударів по ядерних об'єктах, сказав міністр оборони Ізраїлю Бені Ганц на церемонії вручення дипломів ВПС. Про це пише Bloomberg.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім серйозно взявся за іранські дрони - ЗМІ

"Ви можете через два-три роки перетнути небо на сході і взяти участь в атаці на ядерні об'єкти в Ірані, до якої ми готуємося, при цьому значно підвищуючи готовність в останні роки", – сказав він.

Ізраїль стурбований зростанням залежності Росії від військового потенціалу Ірану. Тегеран взамін звернутися за допомогою до Росії для реалізації своєї ядерної програми. Ізраїль не вірить, що їхня ядерна програма переслідує мирні цілі.

Іран має намір наростити постачання передової зброї в Російську Федерацію. Союзник Росії також планує розширити проєкт зі збагачення урану. Про це заявив керівник ізраїльської розвідки "Моссад" Давід Барнеа, передає DW.

Речник міністерства закордонних справ Ірану Нассер Канаані прокоментував слова президента України Володимира Зеленського у Конгресі США. Він заявив, що Іран не надає Росії військову техніку для використання у війні.

Зараз ви читаєте новину «Ізраїль підвищив готовність наступати на Іран – ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі