понеділок, 30 серпня 2021 17:10

Грабіжники прив'язали заручників до дахів машин як "живі щити"

Грабіжники прив'язали заручників до дахів машин як "живі щити"
Мирних жителів взяли в заручники під час масового пограбування банку і прив'язали до автомобілів / Twitter yurimacri

Щонайменше 10 мирних жителів узяли в заручники та прив'язали ременями до автомобілів під час масового пограбування банку в місті на півдні Бразилії.

Кадри показують, як заручники їдуть, прив'язані до люків на дахах і до капотів автомобілів під час утечі злочинців від поліції, коли підозрювані проїжджають через місто Арасатуба рано-вранці в понеділок, 30 серпня. Про це пише Daily Star.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грабіжники на автомобілі обікрали фірмовий магазин "Реала"

Чути постріли, коли поліція переслідує їх. На бігу заручників прив'язали до машин у спробі запобігти переслідуванню. Поки невідомо, чи були жертви й поранені, і чи живі заручники після нападу, передає BBC.

Напад здійснила банда, що складається щонайменше з 50 добре озброєних злочинців. Під час нападу й переслідування три людини загинули, ще троє поранені. Двоє заарештовані. Про це передає CNN.

У заяві поліції йдеться, що "злочинців шукають".

В англійському графстві Сассекс засудили пенсіонера 67-річного Алана Слеттері до шести років ув'язнення за пограбування трьох банків. У березні 2021 року чоловік намагався пограбувати банк, однак касири не зрозуміли почерк на записці з вимогами й погрозами.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники прив'язали заручників до дахів машин як "живі щити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі