вівторок, 17 липня 2018 15:52

Французьку зірку видали за діджея ЛНР

Французьку зірку видали за діджея ЛНР
Боб Сінклер виступав у Росії без ділової візи, припускають ЗМІ. Фото: Peoples.RU

Французького діджея Боба Сінклера у Росії видали за "діджея з ЛНР". На концерті в московському клубі "Сохо" виконавця сховали від поліції, яка прийшла з перевіркою.

Сінклер, імовірно, працював у РФ без ділової візи, пише "Уніан".

Власники клубу планували виступи всесвітньо відомих діджеїв та музикантів під час проведення Чемпіонату світу з футболу.

"Поліцейські дізналися, що майже всі діджеї виступають без ділової візи, щоб не платити податки. 11 липня поліція приїхала в клуб під час виступу Боба Сінклера і попросила його документи. Промоутери встигли заховати музиканта і показали поліцейським документи "діджея з ЛНР" - йдеться у повідомленні.

Боба Сінклера так і не знайшли на території закладу. Щодо керівництва клубу почали перевірку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ТАТУ" покуражились в Донецьку і загриміли в "Миротворець"

Російська співачка Анастасія Стоцька, яка має українське коріння, потрапила в "Чистилище" українського сайту "Миротворець". Артистка намагалась потай дати концерт в окупованому Донецьку 24 лютого. "Терористи обіцяли їй, що ніхто не дізнається про те, що вона виступала в Донецьку. Після концерту у багатьох перевіряли телефони та вимагали видалити з них фото і відео", - розповіли активісти.

Зараз ви читаєте новину «Французьку зірку видали за діджея ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі