неділя, 14 серпня 2016 14:14

Європарламент хоче надати оборонну зброю Україні

Європарламент хоче надати оборонну зброю Україні

У зв'язку загостренням ситуації на Донбасі українській стороні необхідно передати розвідувальне спорядження і оборонну зброю.

Про це повідомляє Польське радіо.

Подібну точку зору висловив керівник комісії закордонних справ у Європейському Парламенті Елмар Брок. Однак, поставки оборонної зброї мають реалізувати так, щоб Росія не вважала це порушенням мирного порозуміння в Мінську.

Євродепутат від німецьких "Зелених" Ребекка Хармс закликала уряди Євросоюзу до реального погляду на проблему відповідальності за загострення воєнної ситуації. Звинувачення у відповідальності за інциденти в однаковій мірі лежать на сепаратистах і Києва. На її думку, це "не задовільно" і послаблює волю до реформ в Україні.

ЧИТАТЕ ТАКОЖ: Сили АТО знищили 3 і поранили 7 бойовиків - розвідка

За інформацією Frankfurter Allgemeine Zeitung, представики CDU, SPD і "Зелених" проти ослаблення або взагалі скасування санкцій проти Росії.

Нагадаємо, Державна прикордонна служба та ОБСЄ разом розробили покроковий план повернення контролю над кордоном з Росією. Він запрацює за умови виконання мінських угод.

Зараз ви читаєте новину «Європарламент хоче надати оборонну зброю Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі