понеділок, 26 березня 2018 15:38

Ще одна країна вишле російських дипломатів

Ще одна країна вишле російських дипломатів
Чеський прем"єр повідомив, що російських дипломатів вишлють з країни. Фото:ua.news

Чехія висилає російських дипломатів через отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки.

16 березня Польща схвалила рішення про вислання з країни російських дипломатів. Росію про це поінформували,- про це пише 24 Новини.

Прем'єр-міністр Чехії Андрій Бабіш повідомив на своїй сторінці у Facebook, що у зв'язку з отруєнням екс-полковника ГРУ з країни також висилають російських дипломатів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пояснили, чому російських дипломатів не висилають з України

"Вже саме по собі позначення "дипломат" неправильне. Насправді це люди, яких називають "задекларованими розвідниками". У Чехії їх, начебто, найбільше в Європі,– пише Бабіш.

"Незадекларовані розвідники" нічого доброго для Чехії теж не роблять.

"Хоча Велика Британія і виходить зі складу Євросоюзу, ми повинні все зробити для того, щоб Європа залишилася сильною і єдиною. До того ж Британія є видним членом НАТО і, з точки зору європейської та трансатлантичної безпеки – важливим партнером для Чехії. Так що, повторюю, Британію ми повинні підтримати", – наголосив глава уряду Чехії.

Росія звинуватила Сполучені Штати Америки в отруєнні колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії. Нібито у РФ є документи-докази того, що саме США розробляли газ "Новачок", яким був отруєний Скрипаль.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна країна вишле російських дипломатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі