неділя, 22 серпня 2021 23:25

Єлизавета II найме адвокатів для захисту від Меган Маркл

Єлизавета II найме адвокатів для захисту від Меган Маркл
Команда юристів королеви веде переговори з експертами щодо наклепу після шквалу критики з боку Гаррі і Меган. Фото: скріншот з відео

Королівське джерело повідомило, що команда юристів Єлизавети II веде переговори з експертами щодо наклепу після шквалу критики з боку принца Гаррі і Меган Маркл, пише The Sun.

За словами джерела, монарх уже нібито наказала старшим палацовим помічникам спланувати юридичний відсіч скандальних заяв принца Гаррі і Меган Маркл. Команда юристів королеви веде переговори з експертами щодо наклепу після шквалу критики з боку Гаррі і Меган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принци Вільям і Гаррі три роки перебувають у напружених стосунках

Як відомо, принц Гаррі планує випустити відверті мемуари в наступному році. "Всьому є межа. Королеві і її сім'ї вже досить атак, тому вони найняли адвокатів. Гаррі і Меган дізнаються і зрозуміють, що повторні напади неприпустимі", - розповіло королівське джерело.

Команда королеви розглядає можливість відправки юридичних попереджень компанії Penguin Random House, яка планує опублікувати мемуари принца Гаррі.

"Якщо хтось був згаданий в книзі і звинувачений в чому-небудь безпосередньо, це може бути наклепом, а також порушенням прав на приватне сімейне життя. Є побоювання, що американська громадськість потрапить у пастку того, що говорять Гаррі і Меган", - додало джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Принца Гаррі вигнали з Британської асоціації рудих

У березні на екрани вийшло сенсаційне інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі телеведучій Опрі Вінфрі. Подружжя вперше розповіло про конфлікти в королівській родині, расистські прояви та справжні причини відходу від британської монархії. Меган розсекретила, що вийшла заміж за Гаррі за три дні до публічної церемонії. Згодом виявилося, що вона збрехала.

Заявила, що королівська родина оббріхувала її та змушувала утримуватися від публічних виступів. Погрожували позбавити дітей подружжя охорони та титулу. Під час першої вагітності Меган не полишали думки про самогубство. Через тиск британської преси вона прокидалася серед ночі від нерозуміння, що робити далі. У заголовках її часто порівнювали з Кейт Міддлтон та використовували расистські висловлювання. Принц Гаррі публічно просив це зупинити.

Зараз ви читаєте новину «Єлизавета II найме адвокатів для захисту від Меган Маркл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі