субота, 20 серпня 2022 22:49

Спецтема: Війна Росії проти України

Еліта РФ вже не вірить у захоплення України та питає, коли закінчиться війна – Грозєв

Еліта РФ вже не вірить у захоплення України та питає, коли закінчиться війна – Грозєв
ЗСУ розвінчали міф про "другу армію світу", а окупаційні війська щиро заздрять професіоналізму українських воїнів. Фото: скрін з відео

Еліта Російської Федерації вже не вірить у захоплення Києва за три-чотири дні, проте питає, коли закінчиться війна.

Також еліта хоче домовитися з Заходом за спиною президента РФ Володимира Путіна про мир в Україні, розповів журналіст-розслідувач Bellingcat Христо Грозєв в інтервʼю російській журналістці Юлії Латиніній.

"Спочатку на моє запитання про терміни війни вони (інсайдери з оточення Путіна – Gazeta.ua) говорили про захоплення України за три-чотири дні. Потім про те, що вони там надовго, і без перемоги не підуть. Згодом вони почали говорити, що не підуть з України, навіть якщо це буде означати кінець Росії – назад вже не можна. А зараз вони самі питають у мене, коли ж закінчиться війна?" – сказав Грозєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Після грандіозних втрат": десантники РФ масово відмовляються їхати в Україну

Він наголосив, що ЗСУ розвінчали міф про "другу армію світу", а окупаційні війська щиро заздрять професіоналізму українських воїнів. Це підтверджує й зміст поштової скриньки одного російського силовика.

"Вони (окупанти – Gazeta.ua) жартують над Путіним, хвалять ЗСУ і кажуть: "Ось би у нас таке було. Але у нас у всьому бардак", – розповів розслідувач.

Високопоставлені кремлівські чиновники та представники путінської еліти "охоплені панікою". Вони таємно намагаються покласти край кровопролитній війні в Україні.

Ввечері 13 серпня високопоставлений кремлівський чиновник з цією метою таємно звернувся до Заходу. Він повідомив, що Кремль в паніці і відчайдушно потребує припинення війни.

Зараз ви читаєте новину «Еліта РФ вже не вірить у захоплення України та питає, коли закінчиться війна – Грозєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі