четвер, 26 жовтня 2017 09:40

Екс-прем'єр Росії розповів, скільки росіян підтримають Путіна

Екс-прем'єр Росії розповів, скільки росіян підтримають Путіна
Касьянов: Єльцин шкодував, що вибрав Путіна своїм наступником, і під час нашої зустрічі мені прямо про це сказав Фото - Facebook

86% народної підтримки президента Росії Володимира Путіна - міф. Соціологи і політтехнологи в РФ називають цифру від 45% до 52%.

"За схвалення якихось дій, може, не 86-85 відсотків, але 65 є. А ось якщо запитати: "Як ви голосуватимете?", то за нього, як завжди це і було, близько 50 відсотків. Соціологи, політтехнологи завжди сперечаються, скільки у нього: 45 або 52? Єдиний раз, коли він насправді виграв, - це 2000 рік, тоді Путін набрав 52 відсотки. А так у нього 45, 48, 50..."- пояснив екс-прем'єр РФ Михайло Касьянов в інтерв'ю, опублікованому на сайті "Гордон".

50% росіян "отримують інформацію з екранів центрального телебачення, 2-3 каналів, а вони повністю пропагандистські".

"Російські громадяни зараз налякані, їх лякають щодня, труять брехнею, закликають до терпіння: мовляв, почекайте, погані американці відступлять, щось у них зміниться, нафта зросте - і ми подолаємо проблеми... І дороги припинять ламати: дороги теж через американців погані... Людям нав'язують лінію поведінки: чекайте, терпіть - усе буде добре", - заявив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський пропагандистський ресурс постраждав від вірусу

Екс-прем'єр РФ виключив можливість масштабних протестів росіян проти політики Путіна.

"Зараз неможливо. Нас було 100 тисяч у грудні 2011-го, на початку 2012 року, а тепер не вийде стільки - ні в Москві, ні в інших містах. Є підстави для вуличного протесту, але не такого масштабу", - сказав він.

Михайло Касьянов також розповів, що Володимир Путін дуже переживає через помилки, допущені під час конфлікту з Україною.

Найближче оточення Володимира Путіна має активи, вартість яких дорівнює десяткам річних бюджетів Російської Федерації.

Зараз ви читаєте новину «Екс-прем'єр Росії розповів, скільки росіян підтримають Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі