неділя, 12 березня 2023 14:18

Джаред Лето переміг в антипремії "Золота малина". Кому присвоїли ще

Джаред Лето переміг в антипремії "Золота малина". Кому присвоїли ще
Американський актор Джаред Лето переміг в антипремії "Золота малина". Фото: Getty Images

У Сполучених Штатів Америки назвали цьогорічних "переможців" сатиричної кінопремії "Золота малина", яка вручається за сумнівні досягнення у кіномистецтві.

Найгіршим фільмом року назвали біопік про Мерілін Монро "Білявка". Ця стрічка отримала також "нагороду" за найгірший сценарій. Про це повідомив сайт премії.

Дві "відзнаки" отримав також актор Том Генкс, якого відзначили за роль другого плану у фільмі "Елвіс" і за "найгірший екранний дует" у поєднанні із його "латексним обличчям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лопес та Аффлек оглядали маєток у Лос-Анджелесі

Найгірше чоловічу роль зіграв Джаред Лето у фільмі "Морбіус", а його колега по фільму Адріа Архона отримала "Золоту малину" за жіночу роль другого плану.

Основний список "переможців" виглядає так:

Найгірший фільм: "Білявка"

Найгірша акторка другого плану: Адріа Архона ("Морбіус")

Найгірший режисер: Колсон Бейкер і Мод Сан ("Доброго жалоби").

Найгірший сценарій: Ендрю Домінік ("Білявка").

"Золота малина" (Golden Raspberry) – американська сатирична кінопремія, антинагорода, якою щороку відзначають найгірші популярні і дорогі кінострічки, їхніх акторів, режисерів і сценаристів, саундтреки (музику) до стрічок.

Номінантиів "Золотої малини" оголошують за день до оголошення оскарівських номінантів, лауреатів – у переддень офіційної церемонії вручення "Оскарів".

Зараз ви читаєте новину «Джаред Лето переміг в антипремії "Золота малина". Кому присвоїли ще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі