середа, 18 квітня 2018 13:28

Донька відомого журналіста потрапила до сотні найкрщих студенток Великої Британії

Донька відомого журналіста потрапила до сотні найкрщих студенток Великої Британії
Соломія Гонгадзе займається розробкою рекомендацій у сфері політики цифрової оборони. Фото:i.lb.ua

Дочка Георгія Гонгадзе Соломія потрапила в число ста найкращих студенток британських університетів і бореться за титул найвидатнішої студентки Великої Британії.

Віддати свій голос за Соломію Гонгадзе можна на сайті проекту The Tab Future 100, - пише ZIK.

The Tab Future 100 – це рейтинг британських студенток, націлених на значні досягнення в майбутньому. Вони змагаються за титул найвидатнішої студентки Великої Британії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі Гонгадзе залишився єдиний свідок

Під егідою компанії J.P. Morgan організатори конкурсу відібрали сотні видатних студенток з 25 університетів по всій Великій Британії, і тепер настала черга аудиторії визначити, хто має стати номером один.

30 найкращих студенток будуть запрошені на ексклюзивний навчальний захід, який відбудеться в штаб-квартирі J.P. Morgan у Лондоні. Голосування закінчується 18 квітня, о 17:00.

Як член дослідницького центру Лондонського королівського коледжу, американка українського походження Соломія Гонгадзе займається розробкою рекомендацій у сфері політики цифрової оборони. Вона також є помічником редактора Північноамериканського видання "Діалог" журналу "Політичне співтовариство" Лондонського королівського коледжу.

2016 року Соломія працювала над проектом в авторитетному аналітичному центрі Chatham House, роблячи переклади з української мови та беручи участь у створенні короткого документального фільму про зародження українського громадянського суспільства. Вона вивчає проблеми сучасних міст як молодіжний консультант із питань політики у сфері лондонського транспорту.

2017 року Соломія стала фіналісткою конкурсу "Політичний ідол" Інституту політики Лондонського королівського коледжу, де вона представила варіанти вирішення житлової кризи у Великій Британії. Крім того, вона є старостою курсу і представляє інтереси своїх однокурсників.

Український опозиційний журналіст Георгій Гонгадзе, засновник видання "Українська правда" зник 16 вересня 2000 року. 2 листопада в лісі біля Таращі знайшли обезголовлене тіло. ГПУ визнала, що тіло належить зниклому журналісту, майже два роки потому, 3 вересня 2002.

Зараз ви читаєте новину «Донька відомого журналіста потрапила до сотні найкрщих студенток Великої Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі