середа, 28 лютого 2018 08:25

Досі без пам'ятника: показали фото могили Чуркіна
5

Російський блогер і фінансист Слава Рабінович опублікував фото могили колишнього постійного представника Росії при ООН Віталія Чуркіна. Інтернет-користувачів вразили ці знімки, зокрема тому, що через рік після смерті дипломата на його могилі досі немає пам'ятника.

Попередньо причиною смерті названо серцево-легеневу недостатність
Фото: facebook
Занедбану могилу російського дипломата Чуркіна зняли на фото
Інтернет-користувачів вразили ці знімки, зокрема тому, що через рік після смерті дипломата на його могилі досі немає пам’ятника.
Користувачів вразили фото могили колишнього постійного представника Росії при ООН Віталія Чуркіна, який раптово помер у Нью-Йорку.
Деякі коментатори підкреслили, що Чуркін був чиновником високого рангу, проте могила схожа на місце поховання дуже бідної людини.

"Сьогодні їздив на Троєкурівське кладовище. Поки йшов до могили Бориса (Нємцова), мені на очі потрапило ось це...", – повідомляє Рабінович на своїй сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віталію Чуркіну віддячили за приховування військових злочинів

Користувачів вразили фото могили колишнього постійного представника Росії при ООН Віталія Чуркіна.

Деякі коментатори пишуть, що могила Чуркіна виглядає гірше могили "алкаша водопровідника", тому що "його господарям" все одно на нього і на його брехню, яку він активно поширював в ООН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Боснійські серби хочуть поставити пам'ятник Чуркіну

Віталій Чуркін помер 20 лютого 2017 року. Причиною смерті став серцевий напад.

Зараз ви читаєте новину «Досі без пам'ятника: показали фото могили Чуркіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі