понеділок, 15 червня 2020 11:49

Дівчина зникла після випускного

Дівчина зникла після випускного
Наталі було 18 років ФОТО: Wikipedia

Поліція провела обшук у 17-річного Йорана Ван дер Слута 15 червня 2005-го. За 2 тижні до того зникла 18-річна американка Наталі Голлувей під час подорожі на Кариби.

Дівчина з Алабами приїхала на Арубу відсвяткувати з класом випускний. Востаннє її бачили із Йораном і його двома друзями. Разом виходили з бару. Спочатку хлопці стверджували, що відвели дівчину в готель. Пізніше покази змінили. Йоран зізнався, що вони з Наталі пішли на пляж удвох. Стверджував, що не кривдив її.

До вересня Йоран був основним підозрюваним. Але суддя вважав, що проти хлопця замало доказів. Його відпустили. Острів і океан кілька разів обшукували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Померла спортсменка, яка зникла під час марафону

Через 2 роки Йорана заарештували ще раз. Але знову відпустили. Тоді нідерландське телебачення оприлюднило запис, де хлопець зізнається, що Наталі знепритомніла на пляжі. Він намагався її реанімувати, але йому це не вдалося. Коли зрозумів, що дівчина померла, позбувся її тіла. Йоран відмовився від своїх слів.

3 червня 2010-го Ван дер Слута заарештували у зв'язку із вбивством 21-річної Стефані Флорес у Перу. Її убили за 3 дні до того, у день зникнення Наталі. Йоран познайомився з дівчиною у казино. Приїхав туди на турнір з покеру. Пізніше дівчину знайшли побитою зі зламаною шиєю у готельному номері. На записах камер видно, як іде з Йораном. Він зізнався, що убив її після сварки. Пізніше заявив, що зізнався під тиском. Родина Голлувей запропонувала йому $250 тис., якщо розповість, куди подів тіло Наталі.

У січні 2012-го Йорана визнали винним у вбивстві Стефані. Адвокат стверджував, що хлопець отримав дуже сильну психологічну травму через звинувачення у вбивстві Наталі. Засудили до 28 років позбавлення волі.

Наталі визнали мертвою. Тіло досі не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина зникла після випускного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі